När du behöver expresstransport

Är du i behov av expresstransport? När det gäller expresstransport, så kan du vända dig till LBC Borås AB. Hos dem kan du få hjälp med olika transporter och bud. Det i Sverige så väl som Europa. Detta företag har många bra tjänster, inom olika områden. Bland annat:

  • Gods och logistik
  • Bygg och anläggning
  • Miljö och återvinning
  • Schaktverkstad

Inom gods och logistik finns det möjligheter till olika sorters transporter, både budtransporter och expresstransporter. De har flera budbilar och lastbilar för att kunna göra dessa olika transporter.

Transport med expressleverans

När man talar om expresstransport, så är det en transport som sker med express, alltså så snabbt som möjligt. Med LBC Borås AB kan du få en snabb oh pålitlig leverans. De har olika fordon som anpassas efter godsets vikt och volym. De kan transportera allt från ett enda litet paket upp till 48 pall.

Detta företag har även distribution, där de kan leverera allt från enstaka paket till att de kan ta hand om daglig varudistribution. De har redan idag dagliga leveranser i Borås med omnejd och i Ulricehamn med omnejd.

Gods och logistik

Inom gods och logistik så har LBC Borås AB även andra tjänster. Bland annat flytt och magasinering. De kan hjälpa till med bohagsflytt och kontorsflyttningar. Dessutom har de så att de kan erbjuda lager och logistik. Denna verksamhet bedrivs i Borås och Ulricehamn. Du kan därmed även få hjälp med din lagerhållning om du har behov av det samt tillhöra logistiklösning för smarta leveranser.

Om du vill veta mer om vad LBC Borås AB kan göra för dig, besök då deras hemsida eller ta kontakt med dem.